21 Ocak 2008

KIRPIK BEYİN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ



Merhaba,

15 Ocak Kırpık Beyin doğum günüydü, coşku ile kutladık. Kaç yaşına girdiğinden bahsetmemi istemedi bende ona hak veriyor ve saygı duyuyorum. Eeee maaşı olmadığına göre yaşını sormanız ayıp olur. :)

Neyse Kırpık ben ve babamın doğum günü bir kaçar gün ara ile olduğu için üçümüzünkini beraber kutladık. Çok güzeldi daha nice doğumgünleri kutlarız inşallah beraber.

Bu sene Kırpık için hediyeler geldi tabiki, biz en çok sevdiği krakerlerden aldık bol bol. Zaten kavga çıkarıyor vermezdek günde bir tane kraker. Onun hikayesi uzun onu başka bir yazımda anlatacağım. Hediyeleri arasında çok özel bir paket vardı bu sene. O da size daha önce bahsettiğim Kırpık Beyin modacısı Sebile Ablasından geldi. Kırpık da biz de çok mutlu olduk bu hediyeye çok anlamlı ve duygulandırıcı idi. Sebile ablası Kırpık'ı kendi köpeği Maylo dan ayırmamış ve onun için özel bir kıyafet hazırlamış ve bunu da Kırpık beyin doğum gününde göndermiş. Size böyle özel bir elbise dikildimi hiç doğum gününüzde :) Aman nazar değmesin oğluma maşallah.
Doğumgününe yeni elbisesi ile salına salına katıldı Kırpık Bey bol bol foto çektirdi. Sebile ablama gönderin de görsün beni dedi. Canım arkadaşım teşekkür ediyoruz bizde Kırpıkta, çok anlamlıydı bu eline, emeğine, güzel yüreğine sağlık. Seni seviyoruz.





Hiç yorum yok: